Nu doar soluția pentru certificarea ISO 9000,    
ci partenerul dvs. pe termen lung...    
     Quality & Environmental Certification Romania   Contact
Home Noutăți Despre noi QEC mondial Acreditare Certificare Aplicație Cotație ISO 9001:2008 Ghidul IAF 62:1996 Link-uri utile
 
 
 
     
 
 
   

QEC Romania este reprezentanța română a Quality & Environmental Certification Ltd., o organizație din Marea Britanie ce operează la nivel mondial, prin reprezentanțele sale (click aici pentru mai multe informații).

Organizația înregistrată legal în România ca repezentanță QEC este StarCert S.R.L., organizație privată ce furnizează servicii de certificare ISO 9000 din anul 2001, sub stricta supraveghere a headoffice-ului din Marea Britanie. Am fost capabili să ne impunem stilul nostru de lucru în fața altor organisme de certificare datorită profesionalismului și seriozității promovate de noi în trecut, elemente ce vor fi promovate și în viitor, respectiv datorită competenței și devotamentului corpului de auditori, în sprijinirea clienților noștri în eforturile lor.

Politica QEC, precum și politica reprezentanțelor sale este de a oferi servicii de certificare a sistemelor de management bazate pe standardul ISO 9001:2008 pentru un domeniu larg de industrii, atâta timp cât va exista necesitatea de certificare, împreună cu furnizarea de cunoștințe specifice în domeniu. Astfel, o valoare specială este adăugată relației cu clienții noștri.

 

Schema de certificare sub care operează QEC și reprezentanțele sale este un sistem model, care respectă cerințeșe stabilite în Guide 62/EN 45012, fiind acreditată de United Kingdom Accreditation Service (UKAS).

Pentru a atinge obiectivele stabilite, întregul personal al QEC, inclusiv cel al reprezentanțelor susțin, operează și promovează sistemul de management al calității existent împreună cu schema de certificare, sugerând acele îmbunătățiri necesare legate de serviciile oferite.

Acționând ca o echipă unită, ne asigurăm că cerințele clienților noștri sunt îndeplinite. Astfel, am ajuns spre a fi recunoscuți de industria de profil ca un furnizor preferat și un lider de piață, concurând cu succes firme cu profil similar de activitate. Acest lucr ne conferă oportunitatea de a crede într-o relație pe termen lung cu clienții noștri, cu beneficii semnificative mutuale.

 
     
       
   
     
© 2005 - 2010 QEC Romania. All rights reserved.
Ultima actualizare: 26 Iunie 2010