Nu doar soluția pentru certificarea ISO 9000 ,    
ci partenerul dvs. pe termen lung...    
     Quality & Environmental Certification Romania   Contact
Home Noutăți Despre noi QEC mondial Acreditare Certificare Aplicație Cotație ISO 9001:2008 Ghidul IAF 62:1996 Link-uri utile
 
 
 
     
 
 
 
   
De ce să alegeți un organism de certificare acreditat?

Informațiile de mai jos sunt extrase dintr-un discurs al lui Ian Handford, președinte al Federation of Small Businesses, susținut în februarie 2001 -


"Micile afaceri recunosc importanța evaluărilor independente. Totuși, pentru clienți, consumatori, achizitori sau cumpărători, vechea zicală "caveat emptor" - lasă-l pe cumpărător să fie atent - rămâne de actualitate.

Dacă o mică afacere optează pentru ruta certificării, suntem puternic în favoarea selectării unui organism de certificare acreditat UKAS. Angajez federația să facă cunoscută importanța acreditării UKAS, a valorii, securității și încrederii aduse micilor afaceri."


Cele mai multe organizații obțin certificarea ISO 9001:2008 pentru a avea acces la noi piețe de desfacere sau pentru întărirea poziției lor curente în piața existentă. Apare astfel o sensibilitate în cazul în care acest obiectiv este atins printr-o certificare neacreditată.

   
 
   
 
   

Riscul obținerii unei certificări ISO 9001:2008 dintr-o sursă neacreditată derivă din competența acesteia. Apare des situația surprinzătoare în care diverse firme oferă servicii de certificare neacreditate.

QEC Limited este acreditată UKAS în urma evaluării competenței, integrității și imparțialității operațiunilor sale. De asemenea, a fost desemnat un Board de Conducere pentru a superviza operațiunile QEC Limited din afara granițelor Marii Britanii.

United Kingdom Accreditation Service (UKAS) este unica autoritate din Marea Britanie recunoscută de DTI, pentru acreditarea organismelor de certificare, în vederea furnizării de servicii de certificare a sistemelor de management al calității.

Atunci când alegeți QEC Limited pentru certificarea sistemului de management al calității din organizația dvs., vă asigurați de evaluări competente și, în cazul trecerii cu succes a acestor evaluări, veți primi dreptul de utilizare al logo-ului QEC în conjuncție cu Marca Națională de Acreditare, spre a fi folosite pe documentele organizației.
 
   
         
© 2005 - 2010 QEC Romania. Toate drepturile rezervate.
Ultima actualizare: 26 Iunie 2010