Nu doar soluția pentru certificarea ISO 9000,    
ci partenerul dvs. pe termen lung...    
     Quality & Environmental Certification Romania   Contact
Home Noutăți Despre noi QEC mondial Acreditare Certificare Aplicație Cotație ISO 9001:2008 Ghidul IAF 62:1996 Link-uri utile
 
 
 
     
 
 
   

Participare la cea de-a Doua Conferință Internațională ISO 9000
Data: 17 Aprilie 2005

Președintele Quality & Environmental Certification Ltd, dl. Mike Pryce a fost invitat să participe la cea de a doua Conferință Internațională ISO 9000, ținută la Brașov, pe data de 15 Aprilie 2005, organizată de Russell Romania (ISO 9000 Consulting). A acceptat invitația cu mare plăcere. Din comentariile sale la sfârșitul conferinței: "o conferință organizată foarte bine, cu o prezență numeroasă. Ceea ce am observat este interesul real privind devotamentul pentru ISO 9000, arătat de participanți. Ce mi-a mai plăcut, de asemenea, este faptul că conferința a fost la limita formalismului, însemnând că interactivitatea din cadrul conferinței a dus la trecerea rapidă a timpului alocat acesteia. Au fost abordate subiecte interesante, cum ar fi valoarea comunicării, am asistat la discuții concentrate pe certificarea cu organisme acreditate, față de certificarea cu organisme neacreditate. Îmi doresc foarte mult ca aceasta conferință să se permanentizeze."

   
         
   

Nouă Reprezentanță în Italia
Data: 18 Iunie 2004

QEC Limited a format recent o asociere cu un laborator de testare a echipamentelor electronice din Latina, Italia. Numele laboratorului este CELAB. CELAB dispune de o gamă largă de echipamente de testare și este capabilă de a realiza testări pentru cea mai mare parte a aparaturii electronice și electromecanice, privind cerințele de marcaj CE.

CELAB a devenit de asemenea repezentanța QEC în Italia, în ceea ce privește certificarea sistemelor de management al calității.


CELAB S.R.L.
Massimiliano Bertoldi
Via Maira snc
04100 - LATINA

Tel. 0773/665421
Fax 0773/417534

WWW.CELAB.COM
celab@celab.com

   
 

Prezența QEC la Nivel Mondial în Creștere
Data: 21 Februarie 2003

Prezența noastră internațională este în creștere, prin deschiderea de noi birouri în Singapore/Malaysia și Taiwan. Dacă sunteți interesat de certificări în zona respectivă, puteți contacta direct aceste reprezentanțe sau puteți face acest lucru prin intermediul headoffice-ului. Detaliile de contact le găsiți în pagina QEC Mondial.
 
© 2005 - 2010 QEC Romania. Toate drepturile rezervate.
Ultima actualizare: 26 Iunie 2010